Noget for alle med en interesse for IT

Jeg var meget i tvivl om, hvad jeg skulle vælge dengang, jeg skulle vælge et studie. Jeg ville gerne læse noget indenfor IT-området, men jeg var bange for det hurtigt blev for teknisk eller for tørt for mig.

Jeg fik hjælp af en studievejleder som viste mig HA(it)-uddannelsen, og jeg syntes det lød som en god kombination af flere forskellige områder, som jeg også kunne bruge efter endt uddannelse.

Dog var jeg meget i tvivl da jeg startede, men den tvivl var fuldstændig væk allerede efter 2-3 uger på studiet. De faglige udfordringer er spændende og relevante, og det sociale på studiet, er med til at gøre denne uddannelse helt fantastisk.

Jeg ser allerede frem til at komme ud på arbejdsmarkedet efter studiet og bruge de ting jeg har lært, men omvendt vil jeg savne det studiemiljø, der omgærer dette studie og alle de super engagerede mennesker, der går her.

Jeg har også fundet ud af, at der er mange forskellige typer, der vælger denne uddannelse, så ligemeget om man er meget teknisk orienteret, eller som mig, har en mere generel interesse for IT, så er denne uddannelse helt sikkert noget for dig! ;-) 

/Lars